Kam ďalej?
Ešte ste si nevybrali? Poradíme Vám, podľa čoho vyberať najlepšie hodinky:
a keď si neviete rady, opýtajte sa ostatných
Najobľúbenejší výrobcovia
Hodinky podľa najobľúbenejších výrobcov.
majú veľa funkcií, 5 budíkov, odpočet, stopky, svetové časy, podsvietenie na 1 až 3s, DST,
budíky je možné nastaviť jednorazové, alebo opakované, nastavenie vo funkciách je možné robiť nielen dopredu, ale aj dozadu
Pekne ako darcek pre zenu
Velmi pekné hodinky, este krajsie nez na fotkach.
Hodinky sú nádherné, elegantné. 100 bodov.
Dobra kvalita a super cena.
kupoval som ich pre manzelku a velkost hodiniek je akurat na zensku ruku,tiez vyditelnost cisel je super.
produkt vyzerá kvalitne. Momentálne ho mám pár dní, takže neviem posúdiť spoľahlivosť ale hodinky vyzerajú byť kvalitné a pekné.
Neskutečná krása, provedení, elegance, design.
Time is one earthly commodity that we all receive when we arrive in this world. But very few of us know exactly how much or how little we have been allotted. The phrase “time is precious” reminds us to invest this particular resource wisely, while we are able.
Hodinky kupované na základe video recenzií a odporúčaní. Bohužiaľ z ich vzhľadu som v realite sklamaný. Sklíčko pôsobí oproti iným aj lacnejším značkám matne. Reklama a PR značky prebieha realitu.
Odporúčam ich skladovať na slnečnom mieste, aby sa nevybili, stačí cca hodina na priamom slnku a sú plne nabité
Dobra cena, rychle dodanie.
Ideálne prvé dievčenské hodinky. Žiadne Smart hlúposti, len čas, dátum, alarm a stopky.
Pridané: 23. júna 2024
(naposledy upravené 23. júna 2024)
Zakúpený v hodinky-365.sk
Z hodinkou som spokojny, vyzera presne ako na obrazku. Trosku ma vsak zaskocila lahkost ramienka, cakal som ze bude trosku tazsi co by mi vyhovovalo viac ale tak pri kupe online sa to neda ako zistit. Taktiez faktura ktoru som obdrzal vyzera byt dost jednoducha, nieje tam napisana povodna cena a ani zlava produktu iba konecna cena 96€ co ma dost zaskocilo.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »