Kam ďalej?
Ešte ste si nevybrali? Poradíme Vám, podľa čoho vyberať najlepšie hodinky:
a keď si neviete rady, opýtajte sa ostatných
Najobľúbenejší výrobcovia
Hodinky podľa najobľúbenejších výrobcov.
S hodinkami som zatiaľ veľmi spokojný :) sú veľmi ľahké a príjemné na nosenie :) sklo je odolné voči nárazom, čoho som sa dosť obával pri tak nízkej cene :) vrele odporúčam ich kúpu :)
Za tu cenu asi len tazko sa najdu analogove lepsie a krajsie hodinky s obdobnymi funkciami. Odporucam !!!
Napriek tomu, že hodinky spĺňali očakávania, sme ich museli vrátiť, nakoľko ten, pre koho boli určené nevidel na ciferník :-(. Ale inak sú veľmi pekné, vhodné pre mladšie aj staršie ročníky
Nevýhoda. Po tme alebo pri slabom svetle nie je vidieť na ciferník. Splýva tmavé pozadie hodiniek. A keď si pamätám mali byť alebo mohli byť aspoň ručičky svietacie.
Moje zistené nedostatky:
1. - Tlačidlo pre nastavenie hodiniek ( vľavo hore ) je úplne zapustené do puzdra. Prstom sa nedá stlačiť. Na ovládanie sa musí použiť napríklad pero, alebo nejaký špicatý predmet.
2. - Vami uvádzané rozmery hodiniek: 48.9 X 42.8 mm sa
nezakladajú na pravde. Hodinky sú menšie.
3. - Dúhový lem číselníka na fotke a v skutočnosti je úplne odlišný.
Hodinky Mido Ocean Star 600 v limitovanej čiernej DLC edícii sú jedným z všeobecne menej známych modelov švajčiarskych potápačských hodiniek do 2000 €. V skutočnosti však ide o skrytý klenot s moderným a univerzálnym športovo-elegantným dizajnom a parametrami, ktoré schovajú do vrecka drvivú väčšinu konkurencie. Vodeodolnosť až 600 metrov umožňuje napr. aj bezstarostné umytie pod prúdom vody alebo reálne potápanie (pre bežných ľudí samozrejme ide skôr o ten pocit, že majú niečo viac ako bežné 200/300 m potápky). Čitateľnosť je výborná s jasnou luminiscenciou a v tme sú hodinky čitateľné po celú noc. Luneta má unikátny mechanizmus zabraňujúci jej náhodnému otočeniu a po jej stlačení je jej chod hladký. Samotný mechanizmus hodiniek je rokmi overený a spoľahlivý švajčiarsky nadštandard s dlhou výdržou v najlepšom možnom vyhotovení (pozn. pre kritikov Powermatic 80: nie, strojček v týchto hodinkách nemá žiadne plastové časti a je regulovateľný). Presnosť som nameral +3 sekundy za mesiac, čo s prehľadom prekonáva aj Rolex alebo Omega chronometer kritériá. Samotná povrchová úprava nie je vytvorená bežnou lacnejšou PVD technológiou, ale DLC, ktoré zaručuje naozaj jednoliatu a sýtu čiernu farbu s vysokou odolnosťou voči oderu. Na pohmat pôsobí telo a remienok hodiniek skoro ako keramika, hlavne lesklé časti. Mne osobne vyhovuje aj to, že čierna farba nepôsobí tak nápadne ako bežná brúsená a leštená surová oceľ. DLC úprava posúva celkové vyhotovenie do nadštandardu švajčiarskych automatických hodiniek v tejto cenovej kategórii. Drobným a skôr subjektívnym negatívom je spona remienka, ktorá síce má jednoduché prispôsobenie veľkosti remienka pri zmenách obvodu ruky v dôsledku teploty alebo fyzickej aktivity, ale pri predĺžení remienka už nepôsobí spona jednoliato. Uvítal by som skôr skrytý mechanizmus mikroregulácie. Samotné tlačidlá odopínania remienka by mohli byť prémiovejšie (hrubšie), ale to je tiež iba drobný nedostatok.
Všetko Ok.
Sú to hodinky,aké som chcel.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »