Kam ďalej?
Ešte ste si nevybrali? Poradíme Vám, podľa čoho vyberať najlepšie hodinky:
a keď si neviete rady, opýtajte sa ostatných
Najobľúbenejší výrobcovia
Hodinky podľa najobľúbenejších výrobcov.
pekné, jednoduché, syn sa teší
Kvalita za dobru cenu
Hodinky Kraken blue label jsou na ruce jestě hezčí než na obrázku je to nádherný kousek
Matúš Zborovian
Pridané: 30. augusta 2024
(naposledy upravené 30. augusta 2024)
Zakúpený v TimeStore.sk
Nestarnúci retro dizajn za primeranú cenu, ktorý ponuka aj za tu cenu slušnú kvalitu.
Hodinky sa mi páčia je to pekný model
Trošku hrkajú, ale nič hrozné.
Krásne hodinky , v noci keď sa nabijú svetlom svietia "ručičky" hodiniek, vodotesné (odskúšané, hlavne preto som si ich kúpila). Odporúčam :-)
Určite neodporúčam nákup v timestore, pri pokuse o reklamáciu remienka (po ani nie roku sa rozpadol) sa ani neráčili odpovedať na mail určite pri ďalšom nákupe zvolím iný obchod.
Hodinky su pekné, kvalita Citizen
Po takýchto hodinkách som túžila už dlho, navyše je značka Esprit moja obľúbená, takže som veľmi spokojná.
Hodinky nie sú ani veľké, ani malé, sú tak akurát. Navyše sú veľmi elegantné, k čomu dopomáhajú aj jemné zirkóny na číselníku, takže moja radosť je o to väčšia.
Balenie obsahovalo aj náhradný remienok, čo je tiež veľké plus.
Super cena za tak kvalitné hodinky vyzerajú drahšie ako v skutočnosti sú
Krásne nenáročné hodinky vzdialené tou modrou pripomínajú Oceanus. super prístup k zákazníkovi. Odporúčam tento obchod.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »